Διαδικτυακή ενημέρωση για την Πρακτική Άσκηση

Αγαπητοί καταρτιζόμενοι του Δ΄ Εξαμήνου και τελειόφοιτοι Μέρος των σπουδών σας ως καταρτιζόμενοι ΙΕΚ, αποτελεί και η πρακτική άσκηση. (Κανονισμός ΙΕΚ Αριθμ. Κ5/160259/15-12-21,  άρθρο 13, παρ. 1). Το Δ.ΙΕΚ Κηφισιάς προγραμμάτισε και σας προσκαλεί σε διαδικτυακή ενημέρωση για την πρακτική άσκηση. Η διάρκεια θα είναι έως μία ώρα. Θα πραγματοποιηθεί περιγραφή της λειτουργίας της πρακτικής, των…

Περισσότερα

Αποζημίωση καταρτιζομένων ΙΕΚ που πραγματοποιούν Πρόγραμμα Μάθησης σε εργασιακό χώρο

Σύμφωνα με ενημέρωση της Διεύθυνσης Εφαρμογής Επαγγελματικής Κατάρτισης, Τμήμα Α΄ Οργάνωσης και Εφαρμογής Επαγγελματικής Κατάρτισης, η ΚΥΑ με Αριθμ. 17004/Κ5/800Β΄/23-02-2022 και τίτλο: «Αποζημίωση καταρτιζόμενων Ι.Ε.Κ. αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων που πραγματοποιούν Πρόγραμμα Μάθησης σε εργασιακό χώρο.» αφορά την περίπτωση αποζημίωσης συμμετεχόντων σε Πρόγραμμα Μαθητείας.

Περισσότερα

Τελικό Πρόγραμμα Εξαμήνου 2022Α

Δείτε το τελικό Πρόγραμμα Εξαμήνου 2022Α με τις αναθέσεις των μαθημάτων, στο σύνδεσμο που ακολουθεί: 2022A-Τελικό Πρόγραμμα Περιηγηθείτε στις καρτέλες του αρχείου για να δείτε το πρόγραμμα του τμήματός σας.

Περισσότερα

Πρόγραμμα Εξαμήνου 2022Α

Ανακοινώνεται το Πρόγραμμα του εαρινού Εξαμήνου 2022Α, για όλα τα τμήματα και τις ειδικότητες του Δ.ΙΕΚ Κηφισιάς. 2022A-Πρόγραμμα Για να δείτε το πρόγραμμα συγκεκριμένης ειδικότητας και τμήματος, περιηγηθείτε στις καρτέλες.

Περισσότερα