Α΄ Φάση Εγγραφών έτους 2020-21: Επιτυχόντες

Σας ενημερώνουμε πως έχει παραταθεί η δυνατότητα εγγραφών Α’ Φάσης στα Δ.ΙΕΚ εποπτείας του Υπουργείου Παιδείας.

Οι επιτυχόντες σε ειδικότητες του Δ.ΙΕΚ Κηφισιάς μπορούν να προσέλθουν ή να καταθέσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέχρι και τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20:00.

 

Β΄ Φάση Εγγραφών έτους 2020-21: Επιλαχόντες

Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 θα ξεκινήσει η διαδικασία για την εγγραφή των επιλαχόντων της Β’ Φάσης. Οι επιλαχόντες θα καταλάβουν κενές θέσεις σε ειδικότητες. Οι κενές θέσεις θα προκύψουν μετά την οριστικοποιήση των αποτελεσμάτων εγγραφών των επιτυχόντων Α΄ Φάσης. Οι επιλαχόντες για το Δ.ΙΕΚ Κηφισιάς θα ενημερωθούν με e-mail, αμέσως μόλις μας διατεθούν τα ονόματά τους από το Υπουργείο Παιδείας.

 

Γ΄ Φάση Εγγραφών έτους 2020-21: Ελεύθερες εγγραφές

Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 θα ξεκινήσει η διαδικασία για τις ελεύθερες εγγραφές της Γ’ Φάσης. Τυχόν κενές θέσεις που θα προκύψουν μετά την τοποθέτηση των επιλαχόντων Β΄ Φάσης, θα διατεθούν σε ενδιαφερόμενους που δεν πρόλαβαν να καταθέσουν αίτηση στο πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου Παιδείας για τα Δ.ΙΕΚ. Οι κενές θέσεις θα προκύψουν μετά την οριστικοποιήση των αποτελεσμάτων εγγραφών των επιλαχόντων Β΄ Φάσης.  

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκτός συστήματος να στείλουν e-mail στο grammateia@iek-kifiss.att.sch.gr

Γράψτε στο θέμα «Ελεύθερη εγγραφή». Στο σώμα κειμένου γράψτε το Ονοματεπώνυμό σας, Τηλέφωνο επικοινωνίας και την Ειδικότητα που θέλετε να παρακολουθήσετε. Μόλις οριστικοποιηθούν οι κενές θέσεις, θα σας ενημερώσουμε με e-mail σχετικά με τα κριτήρια επιλογής και τη διαδικασία προσέλευσης στο ΙΕΚ Κηφισιάς για την εγγραφή.