Από το Γραφείο Γενικού Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης & Νεολαίας ανακοινώνεται:

Με την επισυναπτόμενη επιστολή, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο Ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (EVBB)με τιμώμενη χώρα την Ελλάδα το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Συγκεκριμένα, θα λάβει χώρα στις 2 Δεκεμβρίου 2021.

Το θέμα του συνεδρίου είναι «Η Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση στη μετά COVID-19 εποχή – Προκλήσεις και Ευκαιρίες« εστιάζοντας στην επίτευξη της αριστείας μέσω της διεθνοποίησης και τη σύζευξη των αναγκών της Αγοράς Εργασίας με την ΕΕΚ.

Την εκδήλωση -που ξεκινά στις 10πμ (ώρα Ελλάδος)- θα χαιρετήσουν ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κος Κωστής Χατζηδάκης , ο Ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για θέματα Εργασίας και Κοινωνικών Δικαιωμάτων κος Nicolas Schmit,, ενώ ως κεντρικός ομιλητής έχει προσκληθεί ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας, κος Γεώργιος Βούτσινος, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης στο Συνέδριο.

Οι ομιλητές θα είναι εκπρόσωποι και στελέχη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (DGEmploy – DG EAC), το CEDEFOP, το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ETF) και τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (OECD), καθώς και μέλη του EVBB. Επιπλέον θα παραβρεθούν στελέχη από τους μεγαλύτερους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς στην Ευρώπη και από Ινστιτούτα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Σημαντική στιγμή του Συνεδρίου, αποτελεί η συζήτηση στρογγυλής τράπεζας, με συμμετέχοντες τους, κ. Joao Santos, κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, κα. Ιωάννα Λυτρίβη, κ. Λουκά Ζαχείλα και moderator την DrMaria Margarida Segard.

Θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας για να συζητήσουμε για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση στην μετά COVID-19 εποχή και ανυπομονούμε να σας δούμε όλους διαδικτυακά στις 2 Δεκεμβρίου.

Για την εγγραφή σας, η οποία είναι δωρεάν παρακαλούμε πατήστε στο ακόλουθο link: ΕΔΩ.

Για να συνδεθείτε στο Συνέδριο στις 2 Δεκεμβρίου την ημέρα του Συνεδρίου, παρακαλούμε πατήστε στο ακόλουθο link:

Join Zoom Meeting :
https://us06web.zoom.us/j/88079757690?pwd=NUJqRFdHbkY4eVgyQXNhdWYxZjNrQT09

Meeting ID: 880 7975 7690
Passcode: 242226

Αρχείο Πρόσκλησης-Προγράμματος