Σχετικά με τις Εγγραφές-Επανεγγραφές Εξαμήνου Κατάρτισης 2021Β, πληροφορούμε τους ενδιαφερόμενους για τα παρακάτω. Παρακαλούμε ενημερωθείτε για την περίπτωση που σας αφορά:

 

  1. Εγγραφές Γ΄ Εξαμήνου

* Φοιτάτε ήδη στο Δ.ΙΕΚ Κηφισιάς και θέλετε να κάνετε επανεγγραφή; Αρχές Σεπτεμβρίου θα ενημερωθείτε με e-mail σχετικά με τη Διαδικασία Επανεγγραφής σας. Αυτό ισχύει και για καταρτιζόμενους που είχαν διακόψει τη φοίτησή τους και επιθυμούν να επαναπαρακολουθήσουν.

* Έχετε κατοχυρώσει το Β΄ Εξάμηνο σπουδών σε άλλο ΙΕΚ και θέλετε να κάνετε μετεγγραφή σε τμήμα ειδικότητας Γ΄ Εξαμήνου που θα λειτουργήσει στο Δ.ΙΕΚ Κηφισιάς; Αρχές Σεπτεμβρίου θα αναρτηθούν πληροφορίες για τη Διαδικασία Μετεγγραφών.

* Ενδιαφέρεστε για κατάταξη στο Γ΄ Εξάμηνο σε μία από τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στο Δ.ΙΕΚ Κηφισιάς; Αρχές Σεπτεμβρίου θα αναρτηθούν πληροφορίες για τη Διαδικασία Κατατάξεων.

          Για τις ειδικότητες Γ΄ Εξαμήνου 2021Β, που θα λειτουργήσουν στο Δ.ΙΕΚ Κηφισιάς, δείτε εδώ    Ειδικότητες Γ΄Εξαμήνου_20.8.2021

 

  1. Εγγραφές Α΄ Εξαμήνου

* Έχετε κάνει αίτηση εγγραφής μέσω Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου σε τμήμα ειδικότητας Α΄ Εξαμήνου που θα λειτουργήσει στο Δ.ΙΕΚ Κηφισιάς από τον Οκτώβριο 2021; Σχετικά με τα αποτελέσματα, θα βγει νέα ανακοίνωση στα τέλη Αυγούστου. Παρακολουθείτε την ιστοσελίδα όπου εγγραφήκατε, καθώς και τα «Νέα-Ανακοινώσεις» στην ιστοσελίδα του Δ.ΙΕΚ Κηφισιάς.

          Για τις ειδικότητες Α΄ Εξαμήνου 2021Β του Δ.ΙΕΚ Κηφισιάς μέσω Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου, δείτε εδώ      Ειδικότητες Α΄Εξαμήνου-Μηχανογραφικό-07.06.2021

* Θέλετε να κάνετε αίτηση εγγραφής εκτός Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου στο Δ.ΙΕΚ Κηφισιάς σε ειδικότητα Α΄ Εξαμήνου που θα λειτουργήσει από τον Οκτώβριο 2021; Παρακολουθείτε την ενότητα «Νέα-Ανακοινώσεις» στην ιστοσελίδα του Δ.ΙΕΚ Κηφισιάς. Σύντομα θα αναρτηθούν οι εγκεκριμένες ειδικότητες Α΄ Εξαμήνου που θα λειτουργήσουν στο Δ.ΙΕΚ Κηφισιάς. Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τη διαδικασία ηλεκτρονικών εγγραφών έτους κατάρτισης 2021-22.