Απαντήσεις σε Συχνές Ερωτήσεις! (F.A.Q.)

Ερ.: Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα Εξαμήνου 2020Β;

Απ.: Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας (15/2) εφόσον δεν υπάρχουν καθυστερήσεις στην παράδοση της βαθμολογίας. Θα λάβετε σχετικό email.

Ερ.: Γιατί καθυστερεί η έκδοση των αποτελεσμάτων;

Απ.: Επειδή κάποιοι σπουδαστές (για δικαιολογημένους ή αδικαιολόγητους λόγους)  δεν έχουν στείλει εργασίες στους εκπαιδευτές με αποτέλεσμα να καθυστερεί η κατάθεση βαθμολογιών.

Ερ.: Πότε θα ξεκινήσει το επόμενο εξάμηνο 2021Α;

Απ.: Αναμένουμε ενημέρωση από το υπουργείο σχετικά με την έναρξη του Εξαμήνου 2021Α. θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail, όταν γνωρίζουμε.

Ερ.: Χρειάζεται επανεγγραφή μου στο επόμενο εξάμηνο;

Απ.: Ναι, όσοι προαχθούν στο επόμενο εξάμηνο θα λάβουν ηλεκτρονικά τη δήλωση επανεγγραφής. Θα τη συμπληρώσουν και θα τη στείλουν ηλεκτρονικά, απαντώντας στο ίδιο μήνυμα.

Ερ.: Ποια μαθήματα θα έχω στο επόμενο εξάμηνο;

Απ.: Αναζητήστε τον Οδηγό Σπουδών της ειδικότητας σας στο σύνδεσμο http://www.gsae.edu.gr/el/toppress/1427-odigoi-spoudon-eidikotiton-iek-tou-n-4186-2013 και δείτε τα μαθήματα του επόμενου εξαμήνου.

Ερ.: Πότε θα βγει το πρόγραμμα του επόμενου εξαμήνου 2021Α;

Απ.: Για να ετοιμαστεί το πρόγραμμα, προηγούνται κάποιες διαδικασίες (έγκριση και οδηγίες από το υπουργείο, διερεύνηση διαθεσιμότητας εκπαιδευτών, αναθέσεις μαθημάτων κλπ.). Όταν ολοκληρωθούν οι συγκεκριμένες διαδικασίες, θα βγει το πρόγραμμα του επόμενου εξαμήνου και θα λάβετε σχετική ενημέρωση.